Kontakt os for spørgsmål:​

Nyheder

For mere information om vores nyheder klik på "Kontakt os".

Økologisk grovfoderdag 2018​

Se de forskellige udstillere på dagen og programmet nedenfor.
​Denne unikke dag for at hente inspiration og se adskillige maskiner er arrangeret af Vejgården I/S

September 2015​

Vores anden traktor moteret kranløsning er lige kørt ud af huset. Traktoren er en New Holland TM 150 + Hiab 195 med radiostyring, Løsningen er lavet til J.Hundahl i Thisted.​

​Klik på billedet for at se mere.

August 2015

Første større prototype kran i vores sortiment til traktorens lift er solgt til DLM A/S på Sjælland. De havde behov for en rækkevidde på 5.5 meter og løftekapacitet på omkring 700 kg. derfor var denne krantype det rette valg. Det samlede træk ser sådan ud.

Juni 2015

Vi er færdig med en udskudarm til Bladt Industries A/S. De skal bruge til nedtagning af et atomkraftværk ved Risø.

"Klik på billedet for at se mere"

Vi har færdiggjort et projekt til Norge bestående, af to netruller med motor.

"Klik på billedet fra projektet"

Februar 2015

Stor nyhed, Hymaco er kommet på Facebook. Gå ind ved at trykke på billedet herunder, "synes godt om" og del vores side. Der vil løbende komme nyheder, billeder samt video af de ting vi går og laver.

Vi har færdiggjort et traktor + kran projekt til Hanstholm Skibssmedie A/S. Traktoren er en Massey Ferguson 8110 med en 1500 kg vægtklodse i snuden samt en Amco Veba 815 monteret bagpå traktoren.

November 2014.

Vi har leveret 3 garnruller samt ophængsskinner til et vådebinderi i Norge solgt til Sotra Maskin Produkter AS.​

Oktober 2014.

Et Maxilift kran projekt er færdiggjort til Kløv Maskinstation. Projektet gik ud på at udvikle en kran løsning hvor, det var nemmere og hurtigere at fylde såmaskinen med de storesække/bigbags.

September 2014.

Vores store servicebil har været på en 7 dags lang service tur i Tyskland på Borkum Riffgrund 01, bestående af service samt reperationer.

Juni 2014.

Tyske Rheinisch-Westfälisches Elektrizitätswerk AG eller forkortet RWE's North Sea Ost 1 offshore substation. Har vi leveret og monteret en offshore kran på.

Maj 2014.

Lastbil med kran og lad opbygning er færdiggjort til Thorup Tømmerhandel. Opbygningen bestod af en Volvo FM 9 samt en Amco Veba 924. Vi ønsker jer tillykke med lastbilen og tak for samarbejdet.

Marts 2014.

Vi har færdiggjort et kran renoveringsprojekt for Marathon Oil i Norge. Hvilket bestod af syn, opstart og test af kranen i Norge.

Kran modellen var en Amco Veba Sealand VR42.​

Januar 2014.

Hymaco er stolte af, at have afsluttet endnu en stor ordre til det Kinesiske værft Cosco hvor det danske rederi A2SEA er slut kunden.

Ordren omfatter 5 stk. offshore kraner som skal leveres på det Kinesiske værft i starten af 2013. De 3 af kranerne er model M220KN4S med en rækkevidde på 25meter og de 2 sidste er model M330KN4S også med en rækkevidde på 25meter.

Alle kranerne er med manriding, førerkabine, radiostyring. og skal monteres på værftet i Kina.

Maj 2013.

Levering af 220tm offshore kran til Bladt Industries A/S i Aalborg. Kranen monteres på en substation til Borkum Riffgrund 01 Wind Farm tilhørerene Dong Energy A/S.

September 2011.

Amco veba 815 T 3s, solgt gennem Værftet A/S i Hanstholm. Kranen skal monteres på HM379 Lingbank.

August 2011.

Offshore kran med man-riding solgt til Dutch Drilling Consultants B.V. skal monteres på en bore-rig og fungere som pipe-kran og ved personel-transfer.​

Juli 2011.

Amco Veba 815. ombygget og solgt til A2sea, skal monteres i efteråret på "Sea Worker" når denne kommer til Esbjerg.​

Juni 2011.

Hymaco er i juni måned blevet forhandler af den italienske kabel rulle producent Demac's store program af elektriske kabel ruller fra 12-400 V. Udover standard produkterne tilbydes også skræddersyede løsninger til netop deres behov.​

April 2011.

Vi har taget vores nye service bil i brug, vi har valgt at bygge en stor service bil med et værksteds areal på 25m2, bilen er opbygget med eget generator anlæg så der kan presses stort set alle størrelser af hydraulik slanger på stedet, der for uden er den udstyret med svejsere og hvad der ellers hører til et smede/hydraulik værksted, så der også kan foretages størrer opgaver i hele landet.

(Der er flere billeder af service lastbilen under fanen "Lastbil & Varevogns Kraner" og derefter "Service Truck")

Klik på billedet​

Marts 2011

Hymaco er stolte af, at have afsluttet en stor ordre til det Kinesiske værft Cosco hvor det danske rederi A2SEA er slut kunden.

Ordren omfatter 5 stk. offshore kraner som skal leveres på det Kinesiske værft i starten af 2012. de 3 af kranerne er model M220KN4S med en rækkevidde på 25 meter og de 2 sidste er model M330KN4S også med en rækkevidde på 25 meter.

Alle kranerne er med manriding, førerkabine, radiostyring. og skal monteres på værftet i Kina.

Klik på billedet​

Januar 2011

Offshore kran model M220KN4S med Manriding, til levering 1. april 2011, denne skal monteres på GMS Endeavour, Hymaco installerer kranen i Rotterdam (NL).​

Klik på billedet​

Klik på billedet​

November 2010

Offshore kran leveret af Hymaco blev en model M330EL3S offshore kran med manriding.

Kranen er til levering 1. februar 2011 og skal installeres på A2SEA`s jack-up barge "Sea Worker".

kranen installeres af Hymaco i Esbjerg.

Klik på billedet​

Oktober 2010

Vi har nu fået lavet vores nye hjemmeside som vi er meget glade for og vil løbende komme med nyheder herunder.

Vi håber at i tager jer tid til at kigge ind på de forskellige sider i menuen og besøge vore leverandøres hjemmesider via linkene.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​kontor

Løvevej 18

DK-7700 Thisted

kontakt

e-mail

Sales - Mogens Lauritsen

mail@hymaco.dk

Mobil: +45 40 72 24 99

Sales - Per Kjeldtoft

salg@hymaco.dk

Mobil: +45 40 26 24 99